Történet kalauz



Halllow! Gondoltam adok egy rövid tutoriált mi is az a Megtisztulás Körútja. Szóval volt az első rész, ami az alap és arra épít az összes többi. Lényegében van egy főszereplőnk aki körül folyamatosan változik a környezet, és az emberek. Amiért mindig izgulhatunk az az, hogy ki éli túl, és ki hal meg :') Meg természetesen a történet maga olyan hogy például elhint valamit egy párbeszédben az első részben, ami visszatér a harmadikban és tovább.

Az első két rész tekinthető egy nagyobb fejezetnek. Ezt követi a harmadik résztől az ötödikig, majd a hatodik résszel indul egy újabb nagyobb fejezet. Lényegében minden nagy fejezet végén történik valami nagyon nagy változás, ami után időt ugrunk. 

SPOILER: A második rész végén felrobban a város, ami eddig központ volt. Aztán a harmadik rész több hónappal van az események után.
VÉGE!

Viszont azt nem árulhatom el mi lesz az ötödik rész végén a nagy durranás, de azt igen hogy az lesz a legbrutálisabb rész. Nagyon gusztustalan halált halnak benne szereplők, és többen elmennek :C De végül lesz valami ami után két évet fogunk ugrani az időben és az már a hatodik rész egy újabb nagy fejezet kezdődik, aminek a vége a tényleges vég lesz ha csak nem jön be az a rohadt fantázia vonat x'D


A részek:

A Megtisztulás Körútja I.
A megtisztulás körútja II. - A bosszú angyala
A megtisztulás körútja III. - A hamvak királya
A megtisztulás körútja IV. - A sokarcú jégkoponya
A megtisztulás körútja V. - A lázadó háború
A megtisztulás körútja VI. - Az éden kígyója
A megtisztulás körútja VII. - ?
A megtisztulás körútja VIII. - ?

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések